Image Alt

USR - Filiala Buzău

Revoluția bunei guvernări. Angajamentele și planul USRPLUS.

DESCĂRCAȚI Planul USRPLUS pentru o revoluție a bunei guvernări.

Viziune

România traversează o criză sanitară gravă accentuată de haos administrativ, de impostură politică și de hoția generalizată care ne-a mâncat resursele necesare modernizării țării.
Vechile partide au eșuat. După 31 de ani nu mai avem așteptări de la ele. Progresul e prea lent cu ele la cârmă. Au distrus încredere românilor în stat și în politică.

Avem nevoie de o Revoluție a Bunei Guvernări.

Viziunea noastră este să construim, în sfârșit, o Românie fără hoție. Fără sinecuri și fără privilegii pentru aleși. Fără imunități și fără pensii speciale. Fără atentate la păduri și la mediul înconjurător.
O Românie administrată cu competență și cinste. O Românie dreaptă, modernă și dezvoltată. Bine conectată la Uniunea Europeană, dar având un loc și o identitate bine definite în cadrul ei. O Românie care să învețe, alături de cetățenii ei, să se reinventeze după un moment de criză fără precedent pentru generația noastră.

Fundația pe care o vom construi este garantarea unei justiții libere și independente. De aceea, una dintre primele măsuri de guvernare va fi corectarea legilor PSD antijustiție și întărirea reglementărilor din Codul Penal.

O Românie fără hoție nu este o fantezie!

Add Comment